Soluții Asigurări Companii

Afacerile de succes reprezintă o investiție de durată care își culeg roadele în timp și care dacă se află într-o situație financiară de impas, au asigurat un sprijin și o plasă de siguranță.

Astfel, îți evidențiem câteva dintre principalele asigurări pentru companii pe care ți le putem pune la dispoziție:

Schimbările climatice afectează din ce în ce mai mult producțiile agricole. Siguranța producției, amortizarea costurilor și a investițiilor pentru un teren agricol pot fi eficient asigurate prin clauze specifice ce prevăd pierderile cauzate de fenomene ale naturii sau incendii. Fii cu un pas înaintea riscurilor!

Riscuri acoperite. Vei fi despăgubit pentru producția agricolă nerealizată în caz de:

 • Fenomene distructive ale naturii: grindină, furtună/uragan, ploaie torențială, temperaturi scăzute (îngheț primăvara târziu/toamna devreme), alunecări de teren cultivat;
 • Incendii naturale sau provocate.
Vreau asigurare!

Trăim într-o lume interconectată, unde lucrurile se întâmplă inevitabil, mai presus de diligența și intențiile noastre. Chiar dacă este din culpa ta, ești acoperit cu asigurarea potrivită.

Riscuri acoperite:

 • Daune materiale;
 • Vătămări corporale/ deces.

*rezultate în parametrii ceruți în clauza de asigurare.

Vreau asigurare!

Activele sunt acolo unde le stă cel mai bine: la loc sigur. Printr-o poliță de asigurare pentru clădiri și bunuri beneficiezi de protecția echipamentelor și a instalațiilor supuse unui grad de uzură ridicat. Poți extinde asigurarea cu clauze specifice pentru riscurile cu care compania ta se confruntă cel mai des.

Riscuri acoperite:

 • Daune cauzate de incendiu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor;
 • Daune cauzate de fenomene naturale extreme (inundații, cutremur, furtună, prăbușiri sau alunecări de teren, greutatea zăpezii);
 • Avarii accidentale la instalațiile de apă și canalizare, inundații provocate de vecini, furt, riscuri politice, vandalism, undă sonică;
 • Prejudiciul cauzat de izbirea clădirilor asigurate de către vehicule rutiere care nu îți aparțin;
 • Daune din avarii accidentale la instalațiile de încălzire și climatizare, precum și avarii la aparatele electrice, electronice, electrocasnice;
 • Spargerea sau deteriorarea accidentală a bunurilor casabile.
Vreau asigurare!

Sunt cea mai importantă resursă a companiei tale. Ești responsabil de ce ai mai de preț pentru evoluția pe drumul către succes – de siguranța și sănătatea angajaților tăi.

Riscuri asigurate:

 • Beneficii în spital: intervenții chirurgicale, spitalizare, naștere;
 • Servicii în ambulatoriu: analize generale, consultații la medicul generalist/ specialist, analize, diagnosticare, stomatologie, vaccinare, transport ambulanță.
Vreau asigurare!

Pentru viitor, pune-te pe o poziție sigură în fața executărilor necorespunzătoare a contractelor sau neexecutării integrale a acestora. Salvezi timp și bani cu clauzele de asigurări potrivite.

Riscuri asigurate. Beneficiezi de asigurarea de garanție privind:

 • Oferta de participare la licitație;
 • Buna execuție a contractului;
 • Întreținerea/ mentenanța;
 • Returnarea avansului.
Vreau asigurare!
Asigurări pentru incertitudini de viitor

Lucrurile pe care nu le putem controla, le putem asigura.

Beneficii pe termen lung

Avantajele consistente se evaluează în timp prin costuri reduse și avantaje financiare.

Clauze specifice

Afacerea ta este unică, la fel și propunerile de contract pe care ți le oferim.

De ce să te asiguri cu Activ Insurance?

Îți pui afacerea la adăpost de riscurile neprevăzute;
Ai grijă de cele mai importante resurse ale companiei tale – angajații;
Îți protejezi compania împotriva pierderilor din varii motive;
Oferim garanții în executarea contractelor încheiate de tine.

Testimoniale

Prof. Univ. Dr. Petru Bordei.

M-am cunoscut cu George Niculache in 2009 in showromul din care mi-am cumparat prima masina nemteasca. Prezent si bine pregatit, atat el cat si echipa Activ Insurance m-au ajutat cu cele mai bune oferte, promptitudine precum si sustinere la daune.

Madalina MarinDepartament financiar Riadagri SRL.

Am asigurat prin Activ Insurance de la masini, hale, culturile agricole, utilajele si asigurari de sanatate.
Intodeauna au fost rapizi, bine organizati si ne-au gasit cele mai avantajoase solutii.

Sorin MunteanuDaria Residence

De cand lucrez cu Activ Insurance am scapat de remindere, alarme pentru tot ce tine de asigurari, ITP-uri si Roviniete, cand ai mai multe masini acest lucru poate deveni o problema.
Tineti-o tot asa!

Patrahau Emilian

Colaborez de ani buni cu acest broker, imi place rapiditatea si flexibilitatea in ofertare si solutiile excelente pe care mi le propun.

Laurentiu Georgescu

Ma bucur ca am ales consultanta de la Activ Insurance, am discutat fiecare oferta in parte si am ales impreuna asigurarile personalizate pentru necesitatile si posibilitatile mele financiare.

Întrebări frecvente

Ce acoperă o asigurare de companie?

Încheind o poliță de asigurare pentru compania ta, îți poți proteja echipamentele, clădirile, serviciile și chiar angajații. Poți încheia polițe pentru răspundere civilă profesională și pentru răspundere civilă legală.

Ce tip de companie poate fi asigurată?

Indiferent de dimensiunea afacerii tale, este bine să te protejezi la timp. Te ajutăm să alegi un pachet adaptat riscurilor la care afacerea ta este supusă, de la vandalism, alunecări de teren, chiar și greve și revolte.

Cum îmi pot asigura angajații?

Știm cât de importanți sunt oamenii și de aceea, orice companie respectabilă, trebuie să îi pună la adăpost. În urma încheierii unei polițe bine documentate aceștia pot fi acoperiți în caz de invaliditate, deces ca urmare a accidentelor sau incapacitatea de muncă temporară.

Pot încheia o asigurare indiferent de domeniul de activitate?

Bineînțeles. Avem în portofoliul nostru o mulțime de companii din arii diverse precum construcții, agricultură, transporturi de persoane și mărfuri, domeniul medical, industrial și nu numai. Asigurările vor fi personalizate în funcție de specificul activității.

De ce să aleg Activ Insurance pentru încheierea unei polițe pentru compania mea?

Pentru că focusul tău trebuie să fie dezvoltarea afacerii și nu grijile și riscurile. Primești din partea noastră asistență pe toată durata colaborării, răspunsuri la întrebări privind polițele, extinderea acestora, expirarea lor, schimbarea furnizorului și, în plus, găsim împreună cele mai bune variante la costuri optimizate.