Despre noi

Activ Insurance SRL este asistent in brokeraj al Dexasig Broker de Asigurare, fiind inregistrat in Registrul Intermediarilor Secundari gestionat de catre A.S.F., sub codul RAJ 507541.

După o experiență de câțiva ani într-o companie de asigurări, George Niculache a pus bazele, în anul 2007, proiectului Activ Insurance.

Echipa dedicată și conectată la nevoile clienților

Implicarea totală în acest business a permis dezvoltarea rapidă și evoluția constantă, iar capacitatea de adaptare într-un domeniu atât de dinamic precum cel al asigurărilor a favorizat o creștere frumoasă. Echipa noastră este una dedicată și conectată în permanență la nevoile și așteptările clienților, oferindu-le acestora asigurări croite special pentru ei.

Cunoscând domeniul auto, focusul inițial au fost asigurările RCA și Casco, iar treptat ne-am orientat către noi forme de asigurare, ajungând acum la un portofoliu complex format din asigurări auto, asigurări agricole, garanții, răspunderi civile, asigurări de sănătate și viață.

Misiune

Misiunea noastră este a contribui la dezvoltarea pieței de asigurări și a fi un partener de încredere pentru clienții noștri, fie ei persoane fizice sau juridice. Le suntem alături și le punem la dispoziție un portofoliu generos de asiguratori pentru a-l alege pe cel cu care rezonează cel mai bine.

Viziune

În contextul schimbărilor globale preconizăm apariția unor noi nevoi de asigurare, o provocare frumoasă pentru noi. Suntem pregătiți să rămânem în contact, să înțelegem și să oferim soluții optime tuturor celor ce ne aleg ca partener de cursă lungă.

Valori

La Activ Insurance punem accentul pe valorile ce ne unesc: responsabilitatea, seriozitatea și implicarea totală. Dar, mai presus de orice, punem preț pe siguranța clienților noștri.

Echipa

George Niculache

Owner

Ana-Maria Mocanu

Consultant Asigurari

Loredana Tudor

Consultant Asigurari

Madalina Peneoasu

Consultant Asigurari

Nicolete Bailescu

Senior Broker

Mihai Balta

Senior Broker

Marcel Bogatie

Senior Broker

Premii obținute