Servicii și Beneficii

Pentru realizarea lucrurilor importante din viața noastră, trebuie să ne asumăm riscuri. Este important să fim motivați de împlinirea nevoilor pe care le avem fără teama că sacrificiile pe care le facem vor veni cu riscuri pe care nu le putem controla.

Avem nevoie de asigurări că lucrurile vor merge bine, sau dacă nu, că nu suntem singuri în repararea prejudiciilor. Avem nevoie de asigurări de la parteneri de încredere!

Consultanță

Motivați de a oferi soluțiile potrivite, consolidăm relațiile de comunicare cu clienții noștri, identificând nevoile actuale și de viitor ale acestora și ale afacerilor pe care le conduc, asigurându-ne că obținem oferte avantajoase din punct de vedere al costurilor, timpului și al clauzelor acoperite.

Asistență permanentă

Neprevăzutul poate apărea în orice moment, iar riscul poate fi la orice pas. Primești asistență constantă, oricând ai nevoie de noi, pentru tine și cei dragi pentru a ne asigura că beneficiezi de soluțiile pe care le-am introdus împreună în contractul de asigurare.

Asistență daune

Ai de partea ta persoane cu o experiență vastă în evaluarea daunelor și întocmirea procedurilor necesare pentru siguranța obținerii de despăgubiri proporționale cu riscurile suferite.

Soluții  personalizate

Clienții noștri duc stiluri de viață diferite și astfel percep siguranța în mod distinct. Prin urmare, sarcina noastră principală este de a identifica clauzele de asigurare potrivite fiecărui partener.

Managementul riscului

Identificarea, evaluarea și gestionarea amenințărilor unei companii din punct de vedere al capitalului și veniturilor rămâne responsabilitatea noastră.

Monitorizare Rovinietă & ITP, pentru asigurații CASCO

Îți aducem aminte termenele de expirare a rovinietei și ITP-ului, cu o săptămână înainte, și te scăpăm de costuri inutile cu plata amenzilor.

Avantaje

Ești asigurat împotriva riscurilor la care te expui cel mai des.
Ai acces la consultanță și informații utile legate de beneficiile tale.
Obții notificări la timp și eviți plata unor costuri suplimentare.
Ești parte dintr-un parteneriat de durată orientat către nevoile clientului.

Ce primești de la Activ Insurance:

Găsim pachetele de asigurare potrivite pentru fiecare client al nostru.
Oferim portofoliu generos de asiguratori.
Oferim consultanță și asistență în permanență.
Creăm colaborări de durată, la costuri eficiente.